Over deze site

Facebook, Twitter en andere sociale media zijn ideale kanalen om een boodschap te verspreiden, maar zijn soms te beperkt om dieper in te gaan op bepaalde zaken. Via deze website wil ik op regelmatige tijdstippen artikels posten over onderwerpen die me belangrijk genoeg lijken om te delen.

Op deze website tracht ik over onderwerpen te bloggen die me interessant genoeg lijken om te delen met wie het wil lezen. It's just my two cents...

Ik ben van Geel en daar ben ik fier op

Als geboren en getogen Gelenaar ben ik best fier op mijn stad. Het is er goed wonen, je komt er veel aangename mensen tegen en er valt altijd wel wat te beleven. In januari 2010 startte ik met de facebookpagina "Ik ben van Geel en daar ben ik fier op", met als doel de dingen in de kijker te zetten die van Geel een aantrekkelijke stad maken. Op enkele maanden tijd waren er meer dan 1.000 mensen die op "vind-ik-leuk" klikten, momenteel zijn er een kleine 3.500 likes. Blijkbaar zijn er dus nog meer mensen die trots zijn op hun stad.

De meeste berichten op de pagina beperken zich momenteel tot links naar andere bronnen, zoals andere Facebookpagina's, de website van lokale nieuwsmedia, verenigingen, de stedelijke website, enz. Regelmatig worden er ook berichten gedeeld op vraag van Gelenaars, die hun boodschap zo willen verspreiden. Denk maar aan de aankondiging van evenementen, gebeurtenissen, enz. In de toekomst wil ik dit zeker blijven doen, al dan niet aangevuld met extra informatie, foto's en dergelijke op deze website.

Maar ook dit ...

Ik wil me echter niet beperken tot enkel Geelse aangelegenheden. Ook andere onderwerpen die me interessant genoeg lijken om iets over te vertellen, kunnen evenzeer aan bod komen. Zo kunnen ook ontwikkelingen in communicatie en sociale media aan bod komen, in het verlengde van mijn professionele activiteiten als communicatieadviseur. Of artikels over het radiolandschap, de muzieksector, technologie, enzovoort ... We zullen wel zien ;-)

Over mezelf

Hans Claesen - GeelIk ben een geboren en getogen Gelenaar, opgegroeid in Larum en Holven, woon in Geel-Bel met mijn vrouw Inne en heb 3 kinderen: Daan, Ferre en Hanne. Op professioneel vlak ben ik zaakvoerder van het communicatieadviesbureau C-Works! waar ik bedrijven en organisaties adviseer en ondersteun bij het voeren van een efficiënte communicatie. Daarnaast houd ik me voornamelijk bezig met enkele hobbyprojecten zoals B-Radio en ben ik als vrijwilliger actief in enkele organisaties (bestuurslid Unizo Geel, bestuurslid Geelse Sportraad, directielid AGB Cultuur Geel). Zo af en toe kom je me ook tegen op het ene of andere podium als presentator of op Geel FM.

Ook het (Kempense) ondernemersleven boeit me enorm. Daarom draag ik ook graag mijn steentje bij als "peter" bij PLATO Kempen en Unizo Ondernemersforum Antwerpen.

Connect!

Alvast bedankt voor je bezoek aan deze website, indien je op de hoogte gehouden wil worden, kan je een connectie maken via onderstaande kanalen:

Of stuur me gewoon een mailje: info@hansclaesen.be